историята на шампиони
#11 Removed user 09.01.2012 14:41
Red scorpions
662 Posts

<blockquote><h3>Беназир Бхуто написа:</h3>16 Януари 2006 е официалния старт на играта</blockquote>

Точно така... и тогава имаше някои доста интересни неща, преди рестарта.
Сега ще ви ги споделя.
* Имаше един турнир " Портокал" с реални награди. Мисля, че финалистите печелеха фланелки с избрано от мениджъра лого. Лично собственика на играта тогава или админ (немога да съм сигурен), уточняваше с мениджъра, какво да е логото и как да си получи наградата.
Аз лично си пазя една такава фланелка с щампа на Кантона от 2006г, като спомен.
* Имаше лична страница на отборите, където можеше да имаш фенове ( други отбори) и пълна статистика. Там можеше и мениджъра да си публикува информация за отбора, транфери, всичко, което го вълнува. Някои си правеха резюме на сезона и беше интересно.
* Най-младите играчи бяха на 18г. и тогава върха в играта беше да събереш 11 играча на 18г и да ги развиваш...нямаше школа за таланти и суперталанти от свободните играчи.
....
После последва едно занемаряване на играта и изведнъж я рестартираха, без никъкво предупреждение. Мисля, че оправданието е че нещо се е повредил сървара и нямало Back Up на базата данни. Спед това имаше и период в който се събираха средства чрез СМСи за нов сървър.
Определено сегашната версия на играта е много по интересна и разнообразна, но си мисля че може да се взаимстват и доста неща преди рестарта. Както и да се оправи графиката, която не е мръднала с много от 2006г.
* имаше сбирки на мениджури от играта по градове и се събираха да играят футбол в зали.
Почти всеки по-голям град си имаше мачове в зала всяка седмица :)
П.С.
В емблемата на отбора ми е сложена 2006г...точно тогава към края на Януари се регистрирах за пръв път. Отбора ми се казваше пак така както и сега, преди рестарта го продадох, защото играта беше занемарена и извадих късмет с тогавашното си решение. Регистрирах се пак, колкото да подържам връзка с приятелите от играта и отбора ми се казваше "300".
1-2 месеца след това я рестартираха. Пратиха ми покана на пощата, кога ще е старта на новата игра и се регистрирах наново на 22 Май 2007 02:47 ...та така до днес :)

#12 Removed user 09.01.2012 15:10
Avalanche
2366 Posts

Към 2010-та може дa добавиш:

- На 29.08.2010 година започна падението на играта.

(Някои може да се досетят какво искам да кажа, други не...)

#13 red scorpion 09.01.2012 17:13
red scorpion
399 Posts
Since 22.05.2007

Да ,бяха хубави времена тогава .Но всичко си има край и новото измества старото. Когато западна една игра-- КУП БГ мисля че беше, много хора се прехвърлиха тук и много неща от опциите от тази игра се наложиха тук.Пийте по едно и да не ви пука(beer)

#14 БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 09.01.2012 18:04
БЪРЗИ И ЯРОСТНИ
1637 Posts
Since 22.05.2007

This post has been removed

#15 red scorpion 09.01.2012 18:10
red scorpion
399 Posts
Since 22.05.2007

This post has been removed

#16 kokonamanolova 24.12.2012 14:20
kokonamanolova
955 Posts
Since 06.03.2009

горе-долу преди една година се разбуниха духовете във играта и имаше "преврат" на ръководството,беше премахнат Ръководния орган и модовете.Настана голям хаус.Аз Закса и Лудогореца(по късно Стражите) бяхме избрани от админа за нови модератори.Опитахме се за въведен и подържаме някакъв ред и смятам че успяхме.
Поде се ново начало,ей така всичко да бъде начисто,но уви няма и една година.
Играта се движи като Халеевата комета (по възрастните ще се сетят за 1986г) за другите
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%B5%D0%B2%D0%B0_%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B0
всеки се е овълчил във таз игра,няма подкрепа от админа за предложенията които се правят,поне отговор да има било то и отрицателен.
Нямам желание да пиша вече тук,като глас във пустиня.Ще се радвам ако доживея фонда да проработи,имах и една страст Неофициалните турнири но са толкова малко или почти няма.
Дано поне някой продължи да обновява темата "Историята на шампиони"
Весели празници и на някой лошо ако съм направил не е било нарочно ;)

#17 Removed user 24.12.2012 14:28
Tiger llll ys
1040 Posts

Браво на kokonamanolova...самият труд,който е положил говори,че обича играта,както съм сигурен че и повечето които я плюят в момента я обичат.Аз също я играя още преди рестарта и сърце не ми дава дори да си помисля за отказване...и се надявам новата година за играта да е по-добра от старата...

#18 FC Donovete Mezdra 24.12.2012 14:48
FC Donovete Mezdra
1169 Posts
Since 22.05.2007

(bow) на kokona за темата ... Набързо се разровихме във миналото(inlove) Весели празници на всички, които играят и обичат нашата игра (party)

#19 Patience is over 24.12.2012 17:30
Patience is over
74 Posts
Since 22.05.2007

И аз я цъкам отпреди рестарта. Тогава сякаш беше по-интересно, но уви. Сега пък е по-разнообразно откъм опции и също е интересно, за да се задържим толкова хора, въпреки всичко. Надявам се да тръгне нагоре отново и да се регват повече хора. В конкуренцията се крие истината. Весели празници и от мен (beer)

#20 Removed user 24.12.2012 21:20
Red scorpions
662 Posts

<blockquote><h3>FC Piqnicite написа:</h3>Към 2010-та може дa добавиш:

- На 29.08.2010 година започна падението на играта.

(Някои може да се досетят какво искам да кажа, други не...)</blockquote>
тогава е регистриран тонос ... и определено вече е напът да съспипе играта с манията си да печели картинки с цената на пари, измами и мултиакунти.
Единствено админа може да го спре, дано се усети навреме, преди да е станало късно!